Nyd den klassiske Mortensaften i maritime omgivelser!
Vores køkkenchef har sammensat en fire-retters menu, der hylder traditionen, med sprøde, saftige og smagfulde retter, som får novembermørket til at føles varmt og indbydende.
Menuen byder på:
✨ Mini tærte med andeleverparfait & syltede rødløg
✨ Jordskokkesuppe med sprødt kyllingskind & purløgsolie
✨ Rosastegt andebryst & confiteret andelår med brunede kartofler, kartoffelpuré, rødkål og andesauce
✨ Pocheret pære i kryddersirup med vaniljeis, mørk chokoladesauce & mandelcrumble
4 retter – 385 kr. pr. person
Book bord allerede nu – pladserne går hurtigt!
📞 39 62 88 03 | 🌐 Book bord her

Vi gør opmærksom på, at hvis du ikke møder op til din reservation uden forudgående afbestilling, kræver vi betaling for det fulde beløb af reservationen.






